Page 109 - Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ-ΤΕΥΧΟΣ 10-2023
P. 109
Στο πλαίσιο του μαθήματος Τεχνολογία και Εργαστήρια Μαγειρικής Τέ-
χνης, του Κλάδου Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών Επαγγελμάτων, οι
μαθητές/τριες του Α’ έτους της Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκ-
παίδευσης, παρασκεύασαν διάφορα φαγητά δίνοντας έμφαση στις διά-
φορες μεθόδους μαγειρέματος.
Κοτόπουλο βραστό
με ρύζι πιλάφι
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο
Κοτόπουλο
Φιλέτο
Ρόστο κοτόπουλο με λαχανικά και πατάτα πανέ