Page 13 - Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ - ΤΕΥΧΟΣ 8
P. 13
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου: Το τμήμα μαγειρικών και ξενοδοχειακών σπουδών της
Σχολής μας ετοίμασε πλήρες γεύμα τριών πιάτων.
1 2 3
1.Κρύο ορεκτικό
Κανελόνι με μείγμα τυριών και σάλτσα ντομάτας με καβουρδισμένα πινόλια και
αρωματικό λάδι βασιλικού.
2.Κυρίως πιάτο
Χοιρινό φιλετάκι σωτέ που συνοδεύεται, με πουρέ μπιζελιού και δυόσμου ,ρύζι
μπασμάτι με κουρκουμά και καρότα γλασέ.
3.Επιδόρπιο
Ναπολέον με κρέμα σοκολάτας, καβουρδισμένα φουντούκια και σάλτσα κουλί από
βατόμουρο.
13